Jogi nyilatkozat

Irodánk a következő tájékoztatássa él: A honlapon található állásfoglalások, hírek, egyéb információk tájékoztató jellegűek, általános útmutatásként szolgálnak, semmi esetre sem minősülnek egyedi ügyekben felhasználható jogi tanácsnak vagy véleménynek. A jogszabályi háttér változása következtében előfordulhat továbbá, hogy a honlapon megjelenő tartalmak nem a hatályos jogszabályok, hanem azok egy előző verziójának megfelelő előírásokat tükrözik. Ezért kérjük, hogy amennyiben konkrét ügyben jogi tanácsra van szüksége, lépjen velünk elérhetőségeink valamelyikén kapcsolatba.

Az adatok tájékoztató jellegéből következően Irodánk – törvény eltérő rendelkezése hiányában – nem vállal felelősséget a honlapon feltüntetett információk teljességéért, pontosságáért, időszerűségéért, esetleges módosulásáért. Az Iroda fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa, esetleg tartalmakat vagy a honlap elérhetőségét ideiglenesen vagy véglegesen megszüntesse.

A honlap elérhetőségée kapcsán irodánk nem garantálja, hogy az mindig folyamatos és hibamentes lesz, ennélfogva nem vállal felelősséget a honlap használatából, annak esetleges hibás működéséből, esetleges vírusfertőzés következtében jelentkező, vagy a szolgáltató érdekkörében felmerülő, illetőleg a kapcsolódás hibájára visszavezethető rendellenességből, vagy a honlapon található adatok bárki által történő módosításából fakadó károkért.

Honlapunk és annak teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon található anyagok jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik, és az ott meghatározott jogkövetkezményeket vonja maga után. Irodánk hozzájárul ahhoz, hogy Ön a honlapon található állásfoglalásokat- a forrás megjelölésével – eredeti formában, módosítás nélkül, kizárólag saját céljára letöltse, tárolja vagy kinyomtassa.